Spiritueel centrum Samma Saya

De voorspellingen over 2019

Eerst even checken wat er van de voorspellingen over 2018 is uitgekomen


· Koningshuis in rouw,

· kabinetscrisis,

· formule I in Nederland gaat niet komen!!!!

· Dierenmishandeling in oosten van het land

· Zelfmoord bekende Nederlander (man)


* Ik zie sowieso een kop in de krant voor mij, in de sfeer van een hele vette kop over de hele pagina van de telegraaf. Ik heb het idee dat er een aanslag gaat plaatsvinden op een bekende Nederlander. Ok, het hangt al een beetje in de lucht, maar het is inderdaad een kwestie van wanneer, niet of…

* In omroepland zullen er openbaarheden geëist worden over subsidies en zelfs kijkcijfers, want juist dat laatste is en wordt al jaren in twijfel getrokken

* Trump gaat gekke dingen doen. Hij gaat meer en meer van zich laten horen en zijn uitspraken zetten kwaad bloed in de wereld. Toch lijkt het alsof hij later in het jaar, op een voorzichtige manier iets begint in te dammen. Op een of andere wijze blijft hij wel blaffen, naar het buitenland, maar hij zal niet bijten.

* De zomer van 2018 gaat zeer warm worden, veel zon en droogte… niet normale droogte maar behoorlijke droogte. Zelfs zover dat meer dan ooit, branden zullen uitbreken in enkele beschermde natuurgebieden.

* In Azië en met name Japan en omstreken krijgen wederom te maken met zware tornado’s en extreem weer. Het is de vraag of de invloed daarvan niet ook hier in Europa te merken zal vallen. Er zal zelfs een situatie van een zeer ernstige nood verordening uitgeroepen worden.


Piet Paulusma gaat aangeven dat hij het komend jaar meer tijd zal nemen om aandacht te gaan geven aan zijn privé leven. Hij zal (iets wat eigenlijk nooit voorkwam bij hem) zelfs vrij nemen van tv verplichtingen, om vakantie op te nemen.


Jort Kelder De gevierde waakhond van de etiquette van Nederland gaat overigens zelf zijn “zo heurt het” grenzen overschrijden.


Ben Cramer komt, ondanks dat hij slechts 70 lentes jong is, met een nieuwe singel uit. Hij zal meer dan de voorafgaande jaren op diverse manieren in het nieuws komen.


Waylon gaat het weer proberen op het Eurovisiesongfestival… en ja… wederom krijg ik het gevoel dat de verwachtingen te hoog zijn. Toch, of ik moet mij wel heel erg vergissen, gaat hij het niet redden. Het nummer wat hij zal gaan brengen is nogal opvallend te noemen en niet iedereen weet dit ritme en soort te waarderen. Hij gaat wel voorbij de halve finale, maar daarna is het onduidelijk.


Eva Jinek In een talkshowachtige sfeer zal Eva Jinek openhartig zijn over haar werk waarin ze ‘het meisje achter de gevierde presentatrice laat zien, hiermee belicht ze haar meest kwetsbare kant, die opzien zal baren.


Gerard Joling Blijft iedereen verbazen. Ondanks dat Geer en Goor steeds berichten uitstralen dat ze er nu echt voor de laatste keer samen op tv waren, zal er toch weer een serie opgenomen worden met deze twee heerlijke gasten.


Koning Willem Alexander Krijgt 2018 te maken met een verdrietige rouwachtige sfeer in de familie.


De Japanse kerncentrale Fukushima die in 2011 grotendeels verwoest werd, zal het komend jaar opnieuw in het nieuws komen. Deskundigen spreken onafhankelijk van elkaar, hun ongerustheid uit,


Een spectaculaire achtervolging, langs meerdere provincies, zoals we die alleen maar uit films kennen, zal even na de zomer gaan plaatsvinden. Er zal zelfs politie uit het buitenland bij betrokken zijn.


Twee of meerdere ziekenhuizen in het noorden van het land, krijgen te kampen met een besmettelijk virus die paniek creëert.


De voorspellingen over 2019


· De formule 1 gaat echt niet komen in Zandvoort!!!! (ook niet in 2020)

· Opvallende ontwikkelingen met parlementsleden in de tweede kamer.

· Overlijden van bekende Nederlander in televisie-land.

· Elfstedentocht? Haal de schaatsen maar uit het vet!

· Fraudezaak bank aan het licht.

· Wederom doping schandaal Tour de France.


Eurovisie songfestival 2019


Echt eenvoudig is dit niet te voorspellen omdat bij het inleveren van deze voorspelling nog niet eens bekend was wie ons land zou gaan vertegenwoordigen.

Toch voel ik een vrouwelijke energie, een die nieuw is, relatief onbekende, nieuwe ideeën en een nieuwe klank zal laten horen. Hoe moeilijk is het dan om iets te voelen qua voorspelling. Toch zeg ik dat Nederland wederom in de finale gaat komen, maar winnen is niet voor ‘ons’…


Natuur / weer


Koude winter 2019/2020

Het gaat ook in het eerste kwartaal van 2019 flink tekeer qua temperaturen. Mogelijk zelfs flinke overlast door sneeuw en Siberische temperaturen.

De zomer van 2019 zal er weer een worden voor de geschiedenis boekjes, want wederom zullen we zeer hoge temperaturen moeten incasseren maar ook de droogte (iets wat vreemd is voor Nederland) zal weer op gaan spelen. Er zullen dringendere waarschuwingen komen van wetenschapper vanuit de hele wereld dat CO2 uitstoot toch echt meer moet worden ingedamd. Ik wil niet pessimistisch doen, maar de dreiging van stijgend water en temperatuur toename, neemt meer en meer toe…


Bekende Nederlanders


Joop van der Ende

Krijgt te maken met ziekte die hem dwingen om meer en meer afstand te doen van taken die hij doorgaans graag deed.


Rosta Rosteli

Ervaart een snelle come-back, maar zakt even hard weer terug in de luwte van de aandacht door negatieve publiciteit.


Gerard Joling

Komt in het ziekenhuis terecht na een ruzie of onregelmatigheid met ‘fans’.


Twan Huys

Deze zeer getalenteerde journalist en programmamaker zal (als het niet al heeft plaatsgevonden voor het uitkomen van deze voorspelling) zelf de stekker uit zijn presentatie rol halen. Hij gaat terug naar een andere vorm van journalistiek waar hij zich meer als een vis in het water zal voelen.


Tino Martin

2019 zal voor Tino nog meer aan succes binnenhalen. Voor een nieuw album zal hij ook internationale artiesten weten te strikken voor een duet. Ook zal Tino een prijs in ontvangst mogen nemen in de sfeer van “beste” of “meest groeiende” artiest van het jaar.


Imca Marina

Stopt nog meer dan nu, met de meeste van haar activiteiten. Haar gezondheid speelt hierin grote parten, maar ondanks het feit dat ze dit, ongeveer vijf jaar geleden zelf heeft aangekondigd, zal ze nog één keer flink van zich laten horen. En opvallend de publiciteit halen.


Henk Bres

Ervaart een vorm van een aanslag, of in ieder geval een dreiging daartoe, omdat hij een zeer opvallende uitspraak doet die klaarblijkelijk niet door iedereen gewaardeerd wordt.


Hans Klok

Komt eerder terug naar Nederland met zijn illusionistenshow omdat de verwachte successen uitblijven en of er qua juridische dingetjes dwarszitten. Hans komt eerst terug alvorens hij alsnog een poging gaat doen in het Amerikaanse.


Robert ten Brink

Robert gaat stoppen met “All you need is love”. Robert is nu 63 dat houdt in de numerologie in dat hij een ‘9’ is. Het cijfer ‘9’ is het cijfer van volmaking en afronding. Dus 2019 gaat hij rustig afbouwen en misschien zelfs al aankondigen dát hij gaat stoppen. Op het moment dat Robert in 2019, 64 gaat worden, is de som van zijn leeftijd een 10 en daar is de som dan ‘1’ van en dat is het eerste nummer van een nieuwe tienjarige cyclus. Hij gaat niet stilzitten, maar zal ná 2019 een hele nieuwe weg inslaan.


Andre Rieu

Krijgt te maken met (daar is nu eigenlijk al een beetje sprake van) met financiële problemen. Niet dat zijn omzet qua kaartverkoop tegenvalt, maar zijn reserves worden aangesproken door onverwachte (ongedekte) schade en een hoger uitvallende belasting verplichting.


Tineke de Nooij

Zal aan het eind van het jaar aankondigen nog minder te willen werken voor de radio. Ze is al minder gaan werken, maar haar gezondheid zal meer en meer haar mobiliteit aantasten, wat de nog immer populaire vrouwelijke DJ laat zoeken naar alternatieven. Misschien zelfs haar radioprogramma vanuit haar huis doen?


Bekende wereldburgers

Sir Jean Connery

Gaat in tegenstelling tot wat hij steeds suggereerde, toch weer een rol in een film aannemen. Het zal een wereldhit gaan worden waarin hij met zijn specifieke stem en voorkomen een prominente rol zal krijgen. Maar tegelijkertijd zie ik hem op een minder leuke manier in het nieuws komen.


Trump

Amerika is deze praatjesmaker een beetje zat en zal te maken krijgen met een steeds grotere weerstand in zijn eigen land, maar ook de wereld blijft hij bestoken met zijn niet gebruikelijke diplomatieke uitlatingen. Ik voorzie dat hij, helaas tegen eerder door mij gedane voorspellingen, toch zijn ambtsperiode gaat afmaken.


Elton John

Sir Elton John gaat een goed doel een flink bedrag geven als stimulatie, als motivatie om dit goede werk verder uit te breiden. Het heeft met muziek en jeugd te maken. Het lijkt zelfs alsof het een stichting of een foundation is die over de hele wereld zijn vleugels gaat uitslaan.


Paus

De Paus blijft al enige tijd op mijn netvlies en in mijn gedachte staan. Ook verleden jaar zag ik dat hij door ziekte misschien sowiezo afspraken moest afzeggen, maar de druk op zijn ambt neemt toe en het lijkt zelfs, alsof hij “de pijp aan Maarten” wil geven.


Burgemeesters van Nederland


Haarlem Jos Wienen Gaat met voorstel komen tot permanente beveiliging burgemeester in Nederland. Daarnaast lijkt het alsof hijbepaalde taken vanuit zijn normale ambtsportefeuille zal overdragen.


Utrecht Jan van Zanen Komt in politiek zwaar weer als gevolg van verzwijgen neven inkomen of nevenactiviteiten.


Amsterdam Femke Halsema krijgt te maken met toenemende afkeer van inwoners van Amsterdam, ze zal proberen in een open debat, op een bijzondere plaats in Amsterdam, op een ludieke manier, het gesprek aan te gaan met de grootste burgerlijke tegenstanders.


Rotterdam Ahmed Aboutaleb Deze zeer populaire burgemeester zal zich gedwongen voelen door diverse omstandigheden, aankondigen te willen stoppen met de baan als burgemeester. Sowieso zal hij de ambtsperiode van 6 jaar, wat gebruikelijk is voor burgemeesters, niet uitzitten.

Ik ben heel eerlijk dat ik NIET zie wie, maar er zal een burgemeester zeer negatief in het nieuws komen door mogelijk kinderporno of uitlatingen die een zeer discriminerend karakter hebben. Ik heb het gevoel dat dat van onder de rivieren; Brabant of Limburg zal komen. En het zal leiden tot aftreden als burgemeester.


Koningshuis


Onze Koning Willem Alexander zal zijn populariteit als Nederlands staatshoofd in meerdere landen qua populariteit vergroten. Hij gaat zelfs een lans breken in een of meerdere Arabische landen om Nederland meer in zaken te betrekken. Iets wat op zich gewoon bij zijn taak behoort, maar hier zal hij meer succes boeken en niet onopgemerkt blijven, zelfs bij tegenstanders van het Koningshuis zal dit lof oogsten.


Prinses Beatrix gaat afspraken afzeggen als gevolg van een chronische ziekte die op begint te spelen.


Maxima steelt de show bij een grote kindermanifestatie in provincie Utrecht. Ze laat hiermee zien hoe geweldig zij omgaat met gevoelens en emoties van kinderen.


En verder….

· Er zal een beroemd schilderij in het buitenland teruggevonden worden van een zeer bekende Nederlandse middeleeuwse schilder.

· Nederlander krijgt een hele- of gedeelde Nobelprijs.

· Een positieve reactie, mogelijk zelfs een prijs, van een wereldwijde vooraanstaande organisatie, voor een relatief onbekende Nederlander.

· Parijs zal gebukt gaan onder geweld en terreur. Metro’s zullen tijdelijk sluiten.

· Geld gaat duurder worden als gevolg van economisch tegenvallende resultaten. Rente gaat weer stijgen dus!

· ‘Sinkholes’ zijn eigenlijk niet echt Nederlands, toch gaan er soortgelijk fenomeen

zich aankondigen in het noorden van het land. Zou het iets met gasboringen te maken hebben?

· Paranormale wereld, paragnosten en mediums zullen moeten gaan werken volgens nieuw op te zetten regels en bescherming voor naïeve en goedgelovige burgers. Er gaat zelfs ter sprake komen dat paranormale dure hulplijnen op tv, zich moeten beperken en aan strengere regels moeten houden.

· Ziekenhuizen zijn, als gevolg van het verkeerd voorbeeld van de ziekenhuizen in de Noordoostpolder, kritischer naar eigen uitgaven. Toch gaat er weer de bedreiging komen om ziekenhuis deuren te sluiten als gevolg van wanbeleid en dichtdraaiende subsidiekranen.

· Voedingssupplementen zoals vitamines, krachtoliën, afvalpillen en dergelijke gaan te maken krijgen met strengere regels en gezondheid garanties.

· De Oostvaardersplassen en het dierenleed wat daar heeft plaatsgevonden, (volgens mijn voorspelling van verleden jaar) zal ook dit jaar veel verdriet veroorzaken bij dierenactivisten. Wederom zullen goedbedoelde acties voor de dieren opgezet worden. Maar velen moeten met lede ogen aanzien dat er weer dierenleed zal zijn.

· Er zal door Nederlandse archeologen een vondst gedaan worden die een hele nieuwe kijk op een bestaande (huidige) stad of regio zal geven. Het is een oude fundering, een niet eerder bekende stad en zal zeker opzien baren.

· We (de wereld) zal geconfronteerd worden met een UFO die qua informatie niet in een of andere doofpot gestopt kan worden. Of het is een meteoor die een dusdanige omvang zal hebben dat ook die niet onopgemerkt blijft voor de hele wereld.

© Thomas Woolthuis 2019 – www.sammasaya.com